موسیقی غذای روح است و احتیاج، مادر اختراعات است، درسته؟ خب، همیشه اینطور نیست.
استیون جانسون در این ویدئوی آموزشی نشان میدهد چطور بعضی فناوریها و ایدههای دگرگونشونده، مثل رایانه، اصلا از احتیاج پدید نیامدهاند. بلکه مانند موسیقی از لذت غریب نواختن ناشی شدهاند.
با سهیم شدن در این سفر پرماجرای تصویری و دلفریب از تاریخ نوآوری، میفهمید آینده جایی خواهد بود که مردم بیشتر در آنجا سرگرمی دارند.
روحیه بازیدوست ذهن، اساسا اکتشافگر است، که دنبال شیوههای نوین در دنیای پیرامونمان است.
این جستجوگری، پاسخ چرایی خیلی از تجربههاییست که با تفریح و سرگرمی سادهای شروع شده ولی در نهایت ما را به پیشرفتهای عمیقی رساندهاند.
حالا، فکر میکنم معنای تلویحی آن این است که چگونه بچهها را در مدرسه آموزش دهیم و چگونه از نوآوری در فضای کاریمان حمایت کنیم. ولی این طرز فکر درمورد بازی و سرگرمی همچنین کمکمان میکند تا مقصد بعدی را شناسایی کنیم.
در ویدئو زیر، تاثیر موسیقی در مهمترین اختراع بشر، یعنی رایانهها را خواهید دید:
تاثیر چند هزارساله موسیقی در جهان
فکر کنید: اگر در سال ۱۷۵۰ میلادی بودید و سعی داشتید بفهمید تغییرات بزرگ بعدی در جامعه قرن نوزده و بیستم چیست،
ماشینهای خودکار، رایانهها، هوش مصنوعی، یک فلوت برنامهخور که بازیچه نخبگان پاریسی است مثل خیلی چیزهای دیگر در آن زمان سرنخ محکمی بود.
بیش از دوهزار سال است که غرب و شرق به قدرت موسیقی در برانگیختن احساسات اذعان کردهاند. به حدی که کسانی که دغدغه حفظ امنیت دولت را داشتهاند موسیقی را خطرناک تلقی کردهاند.
اما تشریح این امر که موسیقی چگونه چنین تاثیری بر ما میگذارد بسیار دشوار است. فهم دلیل این امر چندان سخت نیست. قدیمیترین و رایجترین نظریههای غربی هنر، هنر را تقلید طبیعت میدانند.
در بهترین حالت به تفریحی شبیه بود، که به طور جدی به کار نمیآید، اما معلوم شد شروعی است از یک انقلاب فناوری که دنیا را تغییر میدهد.
آینده را جایی خواهید یافت که مردم سرشان گرم آنجاست.
لطفا نظر خود را در مورد این ویدئوی آموزشی در پایین همین صفحه به ما ارائه نمایید: